Den årlige udbetaling af vederlag i september 2024

Oprettet af Adele d. september 12, 2024

Den årlige udbetaling af vederlag er rundt om hjørnet. Ligger du inde med uregistreret optrædener eller manglende kontaktoplysninger?

Hos Forfatternes Forvaltningsselskab udbetaler vi vederlag til akademikere og forfattere for deres optræden på tv og radio én gang om året - typisk i slut-september. Udbetalingen for indeværende år sker altid i det efterfølgende år, så i september 2024 udbetaler vi for alle optrædener i 2023.

Da vores medieovervågning er en stikprøve, anbefaler vi, at du logger ind i vores system og tjekker, at de optrædener vi har på dig for 2023 stemmer overens med de gange, du har optrådt i 2023. Mangler vi nogle optrædener på dig, så send dem til rapportering@forfatterselskabet.dk via dette skema. 

For at vi kan udbetale vederlag, skal vi bruge dine kontooplysninger. Tjek derfor også, at vi har de rette kontooplysninger og kontaktinformationer på dig. 

Har du optrådt på tv eller radio i 2023, men ikke modtaget en invitation til vores system, så læs mere om din ret til vederlag her